Rom for Flere og Ragnars inngår samarbeid

Rom for Flere og Ragnars har gleden av å presentere et nytt samarbeid i det norske møbelmarkedet. Rom for Flere er nå blitt Ragnars prioriterte forhandler i Norge.

Med dette nye samarbeidet styrker Rom for Flere sin produkt- og produsent portefølje som ledende og frittstående aktør av møbler i Norge. Vi ser frem til samarbeidet med denne erfarne produsenten med sine gode skussmål og produkter.

Ragnars inngår i konsernet Lammhults Design Group, sammen med andre sterke varemerker som Lammhults, Fora Form og Abstracta. Ragnars omsetter for ca. 100 mill. svenske kroner og har ca. 40 ansatte. Norske arkitekter kjenner til Ragnars fra mange prosjekter hvor kunde og arkitekt ønsker møbler og lokaler utenom det vanlige. Rom for Flere og Ragnars visjon er å skape et langsiktig samarbeid hvor vi sammen gjennomfører likeartete prosjekt med fornøyde kunder og arkitekter.

Ragnars forretningside er å tilby produkter som får mennesker å kjenne seg levende, kreativ og positive, noe som passer godt inn i Rom for Flere. Ragnars har standardløsninger for alle produktsegment innen arbeidsplasser for kontor, konferanse og møterom, men har også unik kompetanse til å tilpassede produktene til kundes unike behov.

Vi i Rom for Flere gleder oss til samarbeidet.

Bilde-ragnars-med-logo