Personvernerklæring

Personvernerklæring for kunder av og leverandører til Rom for Flere AS, Rom for Flere Oslo AS, Rom for Flere Vestfold/Telemark AS, Rom for Flere Interiør AS, Rom for Flere Trondheim AS, Rom for Flere Vest AS

Behandlingsansvarlig
Terje Olsvik er på vegne av Rom for Flere AS med tilhørende datterselskaper behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;
Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og stilling.
Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk.

Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post og telefon.

Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, her da SG Finans (factoring), Schenker (fraktselskap) og leverandører.

Sletting av personopplysninger
Personopplysninger (navn, adresse, e-post, telefonnummer) som vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp og er registrert i vårt ordresystem vil lagres i minst 5 år, i henhold til lovens krav. Sletting etter dette vil kun gjøres ved henvendelse.

Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud
Rom for Flere har ikke et eget personvernombud.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved virtuell adgangs- og tilgangskontroll beskyttet med passord.

Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
post@romforflere.no
Rom for Flere AS
Postboks: 4154 Sjølyst
0217 Oslo