Oslo Kontoret Flytter!!

Rom for Flere Oslo flytter endelig til nye lokaler i Skøyens stolteste bygg, Karenslyst Alle 20. Beliggenheten er midt i Skøyens mest pulserende handlegate, i sentrum av en viktig arena for møbel og design i Oslo -og like i nærheten av Skøyen stasjon og E18.


Rom for Flere har holdt til i Parkveien 17 siden 1998, men når bygget nå skulle totalrenoveres var tiden inne for å finne nye og større lokaler. Rom for Flere er i dag i en sterk utvikling og ekspanderer. For at våre nye lokaler skal gjenspeile vår satsning måtte vi tenke stort og vårt nye showroom blir på hele 1000 kvm i Oslos «møbelmekka», Skøyen. Vi har siden november midlertidig holdt til i Pilestredet 75C samtidig som byggearbeidene har pågått for fullt i de nye lokalene.  Med nye og store lokaler får vi mulighet til å vise mer av vårt brede produktspekter innenfor oppvekst, helse og kontor. Her får vi rom for våre aktiviteter og besøkende fra nær og fjern.


Sammen med Krohn Arkitekter har vi jobbet med konseptet «WORK, EXPLORE & INSPIRE» og nå gleder vi oss endelig til å komme på plass.

Oppriss-KA20_2

“May the SPACE BETWEEN where I am and where I want to be INSPIRE ME”

Vi gleder oss til å ønske velkommen!

Strek 2

02.KA20-terasse

Forsidebilde fra www.arkitekteneas.no og bilde over fra www.ka20.no